Her er så Coachbot siden. Det er server og computer der arbejder sammen, hvorved det er muligt at modtage den streng af tekst, der bliver responce til bruger input. Med tiden bliver denne funktion forfinet.
Du giver input ved hjælp at tekstfeltet under skærmen. Efter input klikes på send knappen. Herefter gives responce. Hvis Coachbot ikke svarer; skal du bare skrive det du vil, på en anden måde. Du er i Coachbot-funktionen anonym.
Coach Henrik
E: hfmdata@pc.dk
T: 2120 1058
Træffe tid
Hverdage
Kl: 12.00 - 13.00
og hvad reaktionen på mål-følelsen er, vil prefrontale cortext blive overtalt til handling. Spørgsmål taler til fornuften og derved bliver klienten overtalt og prefrontale cortext programmeret til handling. Viljen sidder i preforntale cortext og hvis området kan se fornuften i en handling, bliver viljen aktiveret. Ved, ved hjælp af spørgsmål, at klarlægge situationen for klienten, vil området finde en vej, til en løsning.

Tilbage . .
Startside
Coachbot
Bøger
Selvhjælp
Kontakt


Amygdala sidder i centrum af hovedet og er årsag til stress. Det skal skrives at stress kun er farligt for ens helbred, hvis man tror det er farligt for ens helbred. På YouTube fortæller Kelly McGonigal om stress.
Youtube video . .
Under Coaching bliver prefrontal cortex aktiveret og det er årsagen til at Coaching virker, da en aktivering af dette område, styrer ens evne til at være aktiv og få succes.

Læs mere . .
Hvis der er mest aktivitet i det venstre prefrontale område i forhold til det højre område, har man det bedst. Aktivitet i det venstre område kan styrkes gennem f.eks. at være opmærksom på sine følelser og reaktioner og møde disse med fornuftargumenter i tankegangen.
En aktiv prefrontal cortext hæmmer også stress, da området nedsætter signaler fra amygdala. Ved at coachen spørger, hvad du skal føle for at målet er nået

Læs mere . .