Coaching i perspektiv:

Bogen går i dybden med coaching. Der forklares hvad der sker i hjernen under coaching og man får en forståelse af hvorfor coaching virker. Man ser grundigt på coaching og det forklares i detaljer, om hvorfor det er så effektivt at blive coachet. Hvis man vil lære coaching er det et godt grundlag.
ISBN: 9788741251417
Coach Henrik
E: hfmdata@pc.dk
T: 2120 1058
Træffe tid
Hverdage
Kl: 12.00 - 13.00
Startside
Coachbot
Bøger
Selvhjælp
Kontakt
Kognitiv Coaching:

Coach-formen kan bruges hvis klienten tænker forkerte tanker, med hensyn til succes og motivation. Ved at spørge hvad klienten tænker og hvad der ville være bedre at tænke, kan tankegangen ændres, hvorved man kan få mere succes. Bogen kan bruges til selvhjælp, da der gives metoder gennem bogen.
ISBN: 9788777065644
Coach dig selv:

Denne bog er for den der vil yde coaching på sig selv. Det handler om hvordan man laver nye stier i sin hjerne, ved hjælp af teknikker, der bliver vist i bogen. Ved at danne nye stier i hjernen vil de gamle stier der måske er dårlige, stille og roligt gro til. Så i denne bog kan du lære teknikker til gode vaner.
ISBN: 9788702108583


Tilbage . .
Amygdala sidder i centrum af hovedet og er årsag til stress. Det skal skrives at stress kun er farligt for ens helbred, hvis man tror det er farligt for ens helbred. På YouTube fortæller Kelly McGonigal om stress.
Youtube video . .
Under Coaching bliver prefrontal cortex aktiveret og det er årsagen til at Coaching virker, da en aktivering af dette område, styrer ens evne til at være aktiv og få succes.

Læs mere . .
Hvis der er mest aktivitet i det venstre prefrontale område i forhold til det højre område, har man det bedst. Aktivitet i det venstre område kan styrkes gennem f.eks. at være opmærksom på sine følelser og reaktioner og møde disse med fornuftargumenter i tankegangen.
En aktiv prefrontal cortext hæmmer også stress, da området nedsætter signaler fra amygdala. Ved at coachen spørger, hvad du skal føle for at målet er nået

Læs mere . .
Løsnings-fokuseret Coaching:

Denne bog er beregnet på problemløsning, da man ikke bliver i problemfeltet; men at man hurtigt fokusere på løsningen af et problem og ikke problemet som sådan. Ved at flytte fokus til løsningen, er det nemmere at finde en løsning, da det man fokusere på vokser i bevidstheden.
ISBN: 9788741250960
Coaching. At hjælpe andre med at hjælpe sig selv:

Denne bog er oplysende og forklarer via Positionerings øvelse, hvordan man fjerner konflikt relation. Endvidere forklares Coaching af grupper. Cirkulære og lukkede spørgsmål forklares og der gives eksempler på hvordan forskellige problemer klares af coachen.
ISBN: 9788717041899
Coaching - Sofia Manning:

Denne bog handler om at udnytte sit fulde potentiale. Det er en lærebog i Coaching, hvor der forklares, hvordan man udføre Coaching. Endvidere er der en metode som begynder coachen kan følge og derved gøre sin Coaching mere professionel. Der forklares også om tilstande og hvordan man styre disse.
ISBN: 9788711310243

Flere bøger . .
og hvad reaktionen på mål-følelsen er, vil prefrontale cortext blive overtalt til handling. Spørgsmål taler til fornuften og derved bliver klienten overtalt og prefrontale cortext programmeret til handling. Viljen sidder i preforntale cortext og hvis området kan se fornuften i en handling, bliver viljen aktiveret. Ved, ved hjælp af spørgsmål, at klarlægge situationen for klienten, vil området finde en vej, til en løsning.

Tilbage . .
Hvis der er mest aktivitet i det venstre prefrontale område i forhold til det højre område, har man det bedst. Aktivitet i det venstre område kan styrkes gennem f.eks. at være opmærksom på sine følelser og reaktioner og møde disse med fornuftargumenter i tankegangen.
En aktiv prefrontal cortext hæmmer også stress, da området nedsætter signaler fra amygdala. Ved at coachen spørger, hvad du skal føle for at målet er nået og hvad

Læs mere . .